در بین خوراکیهای سالم و سنتی، یکی از مواردی که طرفدار و خواص زیادی دارد، قیسی است. قیسی که طعمی لذیذ و شیرین دارد گاهی از خشک کردن برگه زردآلو نیز بدست میآید که به آن برگه میگویند. از قیسی و خواص آن در کتابهای طب سنتی بسیار اسم برده شده و دلیل آن هم ویتامینها و مواد معدنی، بتاکاروتن و فیبر درون آن است. با ماسک ویتامین E پوستتان را از نو بسازید
روش مصرف و خواص گیاه دارویی پنیرک در طب سنتی
خواص گیاه دارویی بادرنجبویه در طب سنتی
قیسی ,خواص ,برگه ,سنتی ,طب ,دلیل ,و خواص ,طب سنتی ,برده شده ,اسم برده ,میگویند از
درباره این سایت